Стан Заворотнюк не покращується. Донька зірки «Моя прекрасна няня» розповіла сумні новини

В Анастасії Заворотнюк пухлина мозку

Донька відомої актриси Анастасії Заворотнюк Анна поділилася інформацією про стан матері. Нагадаємо, що у зірки серіалу «Моя прекрасна няня» діагностували пухлину мозку.

Анну Заворотнюк часто запитують про стан матері на її сторінці в Instagram, повідомляє «УНІАН». 

Переважно донька телезірки не розкидається особистою інформацією, але нещодавно вона таки вирішила дещо пролити світло на стан матері. Її дочка розповіла шанувальникам, що її сім'я намагається триматися, але бачити матір в такому стані їй складно.

Дивлячись з чим порівнювати, тримаємося як можемо, вона воїн, але хвороба дійсно страшна, розбиває серце бачити її такою.

Раніше Анна вже говорила щодо чуток про зовнішній вигляд матері, мовляв, вона втратила волосся та пересувається на візку.

Нагадаємо, що у 2019 році ЗМІ повідомили про те, що Анастасія Заворотнюк потрапила до лікарні з серйозним діагнозом. Родина та сама акторка зникла із соцмереж і нині утримується від розголошення інформації.  Офіційний діагноз Заворотнюк підтвердили через пів року - гліобластома. Пізніше в колі друзів Заворотнюк розповіли, що в акторки випало волосся й вона пересувається на візку. Крім того, донька Заворотнюк скасувала весілля через хворобу матері.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень