Стало відомо, як зміняться подорожі у 2021 році

Зміни відбудуться в роботі готелів і тривалості мандрівок

Мінімізація контактів в загальних зонах, відокремлення місць для відпочинку й відмова від "шведського стола"- зміни, які відбудуться в туризмі вже у 2021 році на думку експертів. 

Як пише видання The Sun, на думку профільних експертів, програма вакцинації, вже запущена в розвинених країнах, дала туристичній індустрії надію на те, що деякі з поточних обмежень на поїздки будуть зняті.

Однак авіакомпанії, готелі та курорти все одно будуть змушені вживати нових заходів на постійній основі.

Безкоштовні бонусні ночі в готелях

Багато готелів запровадили програми тривалого проживання, які пропонують додаткові ночі безкоштовно при бронюванні тривалої відпустки. Це пов'язано з тим, що в цьому році мандрівники, ймовірно, будуть брати менше коротких відпусток, віддаючи перевагу одному більш тривалому періоду, щоб мінімізувати ризики, які можуть вплинути на поїздку в останню хвилину.

Мандрівники будуть прагнути здійснювати менше поїздок - якщо не через поточні обмеження на поїздки, то заради того, щоб отримати від поїздки максимум вражень, поки є шанс виїхати.

 

Невпевненість у майбутньому може призвести до того, що люди викладуться щосили заради однієї великої подорожі, замість того, щоб ризикувати кількома коротшими, які можуть бути скасовані», - пояснив аналітик GlobalData з подорожей і туризму Ральф Холлістер в коментарі Fox News.

Безконтактне обслуговування


Багато хто тепер пропонує безконтактну реєстрацію, щоб позбутися довгих черг на стійках реєстрації.

Готельні номери також стають безконтактними - деякі повністю відмовляються від ключів до номерів і пропонують ключ від номера в мобільному додатку.

При цьому готелі зі "шведським столом", ймовірно, будуть менш популярні через складність підтримки в них необхідної чистоти. 

Відокремлені місця для відпочинку


Багатолюдні готельні курорти в новому сезоні перестануть користуватися популярністю через небажання людей контактувати з постороніми.  Відпочинок на відокремленій віллі, а не в готелях, набиратиме популярності, особливо це стосується сімей з дітьми.

Подорожі на короткі відстані


Очікується, що більшість напрямків далекого прямування залишаться недоступними принаймні до кінця року.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Туризм
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень