Стало відомо, як ЗСУ дізнаються про підготовку росією масованого ракетного удару

Ворог час від часу нарощує «зусилля і зосередженість»

Про підготовку росії до масованого ракетного обстрілу України стає зрозуміло, коли російські війська виводять до акваторії Чорного моря носії «Калібрів», що мають багато ракет. Про це повідомила начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

За її словами, ворожа масована атака зазвичай стається наступної доби після такого «накопичення».

Наталія Гуменюк також зазначила, що ворог використовує різну практику і час від часу нарощує так звані «зусилля і зосередженість» під виглядом психологічного впливу.

Тобто  окупанти усвідомлюють і відстежують наші попередження про те, що ми бачимо ці нарощування (ред. – «Калібрів») чи, навпаки, зменшення цього рівня. Все це вони відстежують, але, як правило, якщо на обліку найбільша кількість «Калібрів», то це означає, що за добу буде масований обстріл, і ми це вже визначили для себе, – поділилася представниця Сил оборони півдня.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень