Запаси є: У Міноборони повідомили, який резерв засобів захисту для можливих мобілізованих у ЗСУ

Проте зараз нову хвилю мобілізації проводити не будуть

У запасах для військових ЗСУ є 200 тисяч бронежилетів і 100 тисяч шоломів. Такі дані повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Відомо, що це постійні запаси.

Ганна Маляр зазначила, що наразі з’явилося багато шахраїв, які начебто збирають кошти українців на бронежилети та каски для військових. Тож закликає людей не довіряти шахраям, а перевіряти інформацію, аби не втратити гроші.

Фото з мережі

Нещодавно Міноборони передало військовим понад 6 тисяч бронежилетів, 8 тисяч шоломів та понад 30 тисяч пар взуття, зазначила Маляр.

 

Разом з тим у запас на облік прийняли майже 58 тисяч курток, ще значна кількість перебуває на різних стадіях направлення до складів.

Днями на потреби української армії передали понад 60 тисяч зимових штанів, 77 тисяч курток костюма-утеплювача, понад 81 тисячу комплектів нижньої демісезонної та зимової білизни.

Нагадаємо, ми повідомили, що в Україні наразі не планують збільшувати темпи мобілізації. Про це читайте тут: 

Чи правда, що в Україні активізували мобілізацію? (ВІДЕО)

Джерело: fakty

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень