Стало відомо, що може бути з відключеннями світла у серпні-вересні

До чого готуватися

Голова «Укренерго» Володимир Кудрицький розповів, що у серпні, вересні та жовтні в Україні можуть значно рідше відключати електроенергію.

Звичайно, що є проблеми з дефіцитом, але з хороших новин: через там пару тижнів ми очікуємо покращення ситуації, тому що буде збільшений обсяг генерації, вийдуть з ремонтів деякі генеруючі потужності, деякі блоки на електростанціях, – розповів Володимир Кудрицький.

Він додав, що зараз Україна має гарні шанси пройти кінець літа та початок осені або без відключень, або з  меншими відключеннями, ніж зараз.

В Україні половина генерації, яка була станом на початок березня цього року, пошкоджена або розбита. Будь-яка інша енергосистема в цій ситуації просто б сколапсувала, просто би був повний блекаут на тижні або місяці, — додав голова «Укренерго».

Джерело: PMG.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень