Сталлоне назвав ім’я нового Рембо

Ним може стати Райан Гослінг

Райан Гослінг, який не так давно підтвердив свою участь у зйомках сиквела культового фільму «Той, що біжить по лезу», може взятися за «оживлення» ще однієї голлівудської класики - він може замінити самого Сильвестра Сталлоне в ролі Рембо.

В інтерв'ю з нагоди майбутньої прем'єри свого нового фільму «Крід» Сталлоне обговорив з журналістами долю своїх франшиз. Спочатку зірка «Рембо» і «Роккі» заперечував ідею того, що в цих ролях його можуть замінити інші актори, але зрештою заявив, що новим Рембо цілком може стати Райан Гослінг.

Звісно, Гослінг не міг не відреагувати на потенційну пропозицію і заявив, що неабичк втішений, оскільки Сталлоне - «один з моїх улюблених акторів. Сам факт того, що він знає моє ім'я - це вже круто ... Він - найкращий, я дуже зворушений його словами».

Втім, про офіційну пропозицію Гослінгу зіграти Рембо поки не повідомляється.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень