Вийшов український трейлер «Аліси в Задзеркаллі»

Продовження дивовижних пригод зняв Джеймс Бобін

Після шести років очікування Аліса повертається! У 2010-му фільм «Аліса в Країні Чудес» режисера Тіма Бертона став справжнім хітом. Продовження історії зняв вже Джеймс Бобін, а Бертон став продюсером. Головні ролі виконали: Міа Васиковська, Джонні Депп, Хелена Бонем Картер, Енн Хетевей і Саша Барон Коен.

Творці популярного сучасного фентезі запрошують усіх у дивовижну пригоду, зняту за мотивами бестселера Люїса Керола «Аліса в Задзеркаллі». Зробивши крок у Дзеркало, Аліса опиняється у новій невідомій реальності... Що це - сон, фантазія, омана, чи, може, справжнісіньке божевілля?! Фантастичний калейдоскоп яскравих персонажів, блискучий зірковий склад, витончений гумор і графіка нового покоління — ви неминуче повірите всьому, що побачите.

Прем'єра картини запланована на травень 2016 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень