Спричиняють проблеми в особистому житті: які квіти НЕ можна тримати самотнім жінкам?

Перелік

Плющ. Ця рослина вважається символом самотності й відданості. Вважається, що якщо самотня жінка буде тримати плющ у своєму будинку, то вона ніколи не вийде заміж.

Фікус. Ця рослина також вважається символом самотності. Вважається, що якщо самотня жінка буде тримати фікус у своєму будинку, то вона буде завжди сама.

Сансевієрія. Ця рослина також може негативно впливати на особисте життя самотніх жінок. Вважається, що сансевієрія може відлякувати чоловіків.

Кактуси. Ці рослини вважаються символами енергетичних вампірів. Вважається, що кактуси можуть поглинати позитивну енергію і відштовхувати чоловіків.

Орхідеї. Ці квіти вважаються символом розпусти й сексуальності. Вважається, що якщо самотня жінка буде тримати орхідеї у своєму будинку, то вона може приваблювати у своє життя тільки чоловіків, які хочуть лише швидкої інтимної близькості.

Чому ці квіти вважаються «небезпечними» для самотніх жінок?

По-перше, ці рослини мають сильну енергію, яка може негативно впливати на особисте життя самотньої жінки. По-друге, такі квіти часто асоціюються з одиноким життям або з проблемами в особистому житті. По-третє, вони можуть відлякувати чоловіків.

Тож, якщо ви самотня жінка і хочете знайти свою любов, то краще уникайте цих квітів.

Джерело: «Телеграф»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень