5 речей, які треба викинути перед Новим роком, щоб позбутися всіх негараздів: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Старі деталі від меблів

Напевно, у багатьох на балконі чи на антресолі є якась ніжка або елемент декору від бабусиного серванту, які вже ніколи не знадобляться. Цих речей варто обов’язково позбутися перед Новим роком, щоб залучити нові можливості у своє життя і відсторонитися від торішніх проблем.

Непотрібні речі та предмети інтер’єру

Статуетки, сувеніри, килими тощо, які лише загромаджують простір вашої оселі, також потрібно викинути, оскільки такі речі створюють стагнацію і сприяють застою у справах. Якщо позбутися цього непотребу, то у ваше життя увійдуть нові люди і радісні події. А проблеми, які не вирішувалися доволі тривалий час, зникнуть одразу.

Поламана техніка

Згідно з народними віруваннями, зламану побутову техніку не можна зберігати в домі, оскільки вона несе погану енергетику і може накликати біду. Якщо її не можна відремонтувати, краще викинути без жалю.

Речі з негативною історією

Можливо, у вас вдома є такі предмети інтер’єру, які були свідками поганих подій у вашому житті. Таких предметів варто позбутися, щоб розірвати всі зв’язки з негативним минулим і звільнити місце для майбутніх щасливих подій.

Одяг, який не одягали більше року

Одяг, який не використовується, порушує гармонійну атмосферу вашого особистого простору, через що можуть виникати суперечки та конфлікти в родині. Щоб у вашій шафі в новому році з'являлись нові речі, звільніть для них місце, позбувшись старих.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень