Що потрібно переставити в домі, щоб бути багатим та успішним у новому році: народні прикмети

Народні прикмети

Щоб прийдешній рік був фінансово успішним, біля вхідних дверей потрібно поставити «грошове дерево» чи миску з монетами, а одну монету потрібно покласти під килимок. Такий спосіб допоможе залучити фінансовий успіх.

Також для притягнення фінансової удачі до початку нового року цукорниця, яка знаходиться на кухні, має бути заповнена цукром.

Після опівночі 31 грудня треба хоча б на кілька хвилин залишити вхідні двері відчиненими, і тоді старий рік піде, давши дорогу новому.

Ялинку не варто розбирати упродовж 14 днів після зустрічі Нового року. Тоді в сім'ї пануватимуть добробут, удача та матеріальний достаток.

Також для того, аби у 2024 році на вас чекали успіх та багатство, 31 грудня необхідно перемістити 23 речі у своєму будинку чи квартирі. Не має значення що й куди, головне, це зробити.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень