Справжній океанаріум запрацював за 200 кілометрів від Рівного

Нова туристична родзинка Львова

Напередодні у Львові відкрили перший львівський океанаріум Oceanarium Lviv. Він розташований на проспекті Шевченка, 8 в будівлі колишнього кінотеатру «Київ».

Це музей живої морської природи на трьох поверхах будинку, де розмістили понад 20 акваріумів з декількома десятками акваріумів різного об’єму. В них утримують риб різних видів, а також в якому розташований музей з мушлями, а стіни декоровані макетами історичних риб та казкових істот, що відправляє у захопливу освітньо-пізнавальну подорож та багато іншого цікавого.

Тут є як звичні рибки, так і мешканці Світового океану. Наприклад, в океанаріумі є штучна водойма з араваною – рибою родом з Південної Америки. Зустрічають відвідувачів зелені черепахи.

А ще можна побачити 3D шоу на великому панно. Відвідувачі можуть потрапити й у тунель під водою.

Найбільший акваріум – з двадцятьма піврічними акулами. Годують їх раз чи двічі на добу, оскільки вони мають найкращий серед риб апетит.

Загалом в акваріумах плавають понад 3000 рибок.

В акваріумах використовують осмотичну воду, до якої додають морську сіль та хімічні елементи. За словами зоолога Євгена Червоного, такі океанаріуми – це світова практика.

Ціни на вхідний квиток:

Дитячий квиток (3-13 років) коштуватиме 150 грн, студентський – та підлітковий (14-17 років) – 200 грн, а дорослий – 250 гривень. Діти до 3-х років, діти з інвалідністю та повні сироти (до 14 років) – безкоштовно. Пільговий квиток (пенсійне посвідчення, учасник АТО, та інвалідне посвідчення) – 200 гривень.

Графік роботи 

  • Понеділок з 10:00 до 15:00. Каса працюватиме до 14:30.
  • Вівторок – Неділя/ Святкові дні з 10:00 до 20:30. Каса працюватиме до 20:00.


Матеріали сайту Львів місто натхнення
 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень