У готелі під Львовом відбудеться гей-весілля

Одружуються дизайнер Михайло Ліпаков і бізнесмен Яшар Багірьян

Незвичайна весільна церемонія відбудеться найближчої п’ятниці у Львові: одружаться двоє чоловіків, добре відомих в українському світі моди - Михайло Ліпаков і Яшар Багірьян.

Вони вже заручилися і запросили сотню гостей на виїзну церемонію, яку планують відзначити бучно, повідомляє Страна.UA.

Михайло Ліпаков, засновник Alland Ethno Fashion Store, отримав пропозицію у липні в Одесі під час святкування дня його народження.

 

На терасі готелю M1 Club Hotel компанія влаштувала спекотні танці з устрицями і чорною ікрою.

Серед гостей були кліпмейкер Алан Бадоєв, гімнастка Іріша Блохіна, глава Euronews Валід Арфуш з дружиною Лідою Петровою, Олександра, дочка Євгенія Червоненка, світська левиця Поліна Неня.

Яшар Багірьян став на одне коліно й простягнув нареченому оксамитову коробочку з перснем.

Михайло Ліпаков і Яшар Багірьян разом 19 років. Вони вже забронювали для своїх гостей номери в одному зі спа-готелів під Львовом, де проживання за добу в середньому обходиться в 10 тис. грн.

Своїх стосунків вони не приховують. Проте цей шлюб не буде зареєстровано, оскільки в Україні партнери однієї статі не можуть одружитися. Це можна зробити хіба в іншій країні, але для громадян України такий документ не матиме юридичної сили.

Їхні друзі розповіли виданню, що шлюб насправді - хіба формальність. Вони обидвоє – творчі люди, шоумени, їм набагато важливіші пишна романтична церемонія і душевне свято на наступний день.

Перше гей-весілля у Києві відбулося у 2016 році. Одружувалися активісти ЛГБТ-руху.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень