Справжній подарунок долі: Несподівані переваги для власників котів

Про це не всі здогадуються

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Люди, які тримають удома котів, набагато рідше хворіють. Зокрема, власники цих тварин менше скаржаться на проблеми з серцем. Також муркотіння лікує кістки і м'язи.

Вібрація частотою 20-30 Гц, позитивно позначається на кістках, сухожиллях, м'язах.

Крім того, діти, які постійно граються з котами, швидше розвиваються. Спілкування з кішкою у перші роки життя допомагає дитині швидше придбати соціальні навички.  

Домашні коти також підпрацьовують психологами. Вони не судять своїх господарів, тож останні можуть ділитися з чотирилапими абсолютно всім. Власники домашніх тварин неодноразово відзначали, що вихованці допомагали їм пережити дуже непрості часи.

Джерело: Lenta.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень