Як треба гладити кота, щоб він захотів ще

Цікаві секрети

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Здавалося б, що може бути простіше, ніж погладити кота? Однак, у цих тварин є зони, які краще не чіпати, й аби уникнути цього, варто знати про місця від дотиків до яких коту буде приємно. 

Приділіть увагу вушкам

Це, мабуть, найбільш «чуйні» місця котів. Вихованцям дуже подобається, коли їх гладять між і за вушками. Також кіт отримає задоволення від дотиків до ділянки між вухом і оком. Намагайтеся робити це плавно, м’яко, без сильного натиску.

Не забудьте про щічки

Інша чутлива зона — щічки. Опустіть трохи руку від вуха і почухайте м’які хутряні щоки. Від такої ласки не відмовляться навіть незалежні самостійні котики.  

Потріть перенісся

Сам носик краще не чіпати, а ось пройтися пальцем по переніссі до чола можна.

Погладьте шию і груди

Самі вихованці не можуть дотягнутися до цих місць. Проведіть фалангою пальця по підборіддю і шиї, спустіться на груди і помасажуйте пальцями. Якщо кіт витягує шию, мружиться, мурчить, то ви все робите правильно.

Пройдіться долонею по спині

Обов’язково ведіть руку по зростанню шерсті. Кіт відгукнеться на ласку вигнутою спиною і муркотінням.

Джерело: Woman Life

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень