Справжнє диво: у Тернополі медики виходили крихітку вагою 540 грамів (ФОТО)

Тепер маля разом з мамою

Українським лікарям вдалося врятувати крихітку, яка поспішила з'явитися на світ на терміні 26 тижнів. Маленька народилася з вагою 540 г, але за два місяці зробила величезні успіхи - Аня виросла до 1720 г і тепер знаходиться в одній палаті з мамою.

Про це повідомили в Тернопільському обласному клінічному перинатальному центрі, які показали зворушливі фото крихітки та її батьків.

Аня, яка народилася з вагою 540 грамів переходить на виходжування із загальним перебуванням з мамою. Радію, що батьки можуть разом бути поруч біля крихітки, вдячна за титанічні зусилля і працю колективу 67 днів і кожен день!

 

Спасибі, що ділитеся, це так надихає! - пише Олександра Балясна, голова правління Асоціація батьків передчасно народжених дітей «Ранні пташки».

Дівчинку перевели в іншу палату на другий рівень виходжування 1 вересня, а перші 46 днів життя вона провела на апараті ШВЛ.

Велика праця і зусилля були докладені колективом неонатологів, які 67 днів працювали над тим, щоб дитина з 540 грамами сьогодні мала 1 кілограм 600 грамів і ми змогли перевести її на наступні етапи, щоб вона могла продовжувати жити далі, - розповів раніше директор перинатального центру Віктор Овчарук.

Ганнуся продовжить перебувати під наглядом лікарів, але вже в обласній дитячій лікарні. Разом з нею цілодобово можуть перебувати її батьки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень