У тернопільському парку знайшли пакунок з боєприпасами

Їх там залишив місцевий мешканець

П'ять картонних пакунків із набоями до автомата, а також корпус до гранати РГД-5 разом із запалом мешканець Тернополя знайшов у лісі села Біла, що поблизу обласного центру. Знайдене він заховав у парку в Тернополі і зателефонував у поліцію, - повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Поліцейські розшукали у парку біля лавки сховок з пакунками. 150 набоїв та гранату передали на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Відомості про подію занесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Правоохоронці нагадують, що громадяни, які самостійно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються незаконно, звільнятимуться від кримінальної відповідальності. 

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень