Справу про хабар для декана з РДГУ передали до суду у Рівному

Декана спіймали на хабарі під час вступної кампанії у 2017 році

Судитимуть декана факультету Рівненського університету,

який одержав 1,4 тис. дол. США неправомірної вигоди. Обвинувальний акт стосовно посадовця вищого навчального закладу скеровано до Рівненського міського суду для розгляду.

Встановлено, що освітянин у серпні 2017 року одержав 1,4 тис. дол. США за сприяння у зарахуванні двох абітурієнтів на денну форму навчання.

Корупційну діяльність, пов’язану із вступною кампанією, було викрито та припинено працівниками прокуратури Рівненської області, Головного управління Національної поліції в Рівненській області та Управління Служби безпеки України в Рівненській області одразу після одержання деканом неправомірної вигоди.

Стосовно підозрюваного судом застосовано запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Прес-служба прокуратури Рівненської області пояснила, що за вказане кримінальне правопорушення передбачена відповідальність у виді штрафу від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від 3 до 6 місяців, або позбавленням волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень