У Рівному СБУ маніпулює матір'ю Ярослава Гранітного? (ФОТО)

Активіст перебуває в СІЗО вже майже 8 місяців

Сьогодні у Рівному розглядали апеляційну скаргу захисту Ярослава Гранітного на рішення суду першої інстанції, який наприкінці минулого року продовжив Гранітному строк тримання під вартою до 2 березня. 

Розгляд апеляції відбувався без присутності підозрюваного – на самому початку засідання Ярослава Гранітного видалили з залу суду через емоційні образливі висловлювання та сумніви у компетенції суддів.

Надемоційною була сьогодні й мама Гранітного. Жінка каже, що слідчий СБУ навмисно не дає їй зустрітися із сином, надсилаючи дозволи на побачення з запізненням. Сам же слідчий запевняє, що був готовий надати дозвіл одразу, але матір Гранітного віддає перевагу листуванню з ним.

Ми подаємо фото дозволу на побачення. Зверніть увагу на дату листа та на дату дозволу на побачення.

Апеляційний суд Рівненської області залишив Ярослава Гранітного в СІЗО до 2 березня.

Нагадаємо, активіста підозрюють у сепаратизмі через мітинг, організований ним 3 травня під стінами Рівненської облдержадміністрації. Хоча доказів того, що Гранітний посягав на територіальну цілісність немає. Принаймні ці докази (копії протоколів допиту, обшуку, висновки експертиз) сторона звинувачення не додала до справи, як того вимагає закон, - наголошує адвокат Ярослав Калька.

Захисник підозрюваного називає всі звинувачення надуманими й не бачить обґрунтованих причин тримати Ярослава Гранітного під вартою. Колегія суддів Апеляційного суду Рівненської області вважає інакше, тому активіст залишиться в СІЗО до 2 березня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень