Справа не тільки в естетиці: чому стюардеси носять хустку на шиї?

Існує декілька причин

Одна з головних причин, навіщо стюардеси носять хустку на шиї, це традиції та дотримання суворого формального стилю, що асоціюється з авіаційною індустрією.

Також існують і більш практичні причини, навіщо стюардеси надягають хустку на шию.

Цей елемент уніформи також слугує додатковим заходом гігієни та безпеки, оскільки хустку можна використовувати для різних цілей, наприклад, для прибирання поверхонь або для протирання рук.

Вона може служити як захист від протягів або холоду в кабіні. Крім цього, хустка за необхідності стане в пригоді для надання першої допомоги або в екстреній ситуації.

Так, нею можна зафіксувати зламану кінцівку, щоб не дати людині нею рухати. Корисна хустка буде і для створення тиску на рану та зупинки кровотечі. Для цього її потрібно скласти вдвічі або вчетверо, помістити на рану і затягнути навколо кінцівки або частини тіла.

Загалом хустка не тільки прикрашає образ стюардеси, а й виконує різноманітні функції, роблячи її важливою частиною її професійного вигляду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень