Cтюардеса побила пасажира: бо пішов в туалет

Жінка насварила його і навіть трохи побила

За спробу «проникнути» в туалет бізнес-класу в літаку вас можуть принизити й навіть побити.

Про це розповів шокований пасажир, якого, за його словами, стюардеса відчитала, виштовхала і навіть трохи побила після того, як він зайшов у «висококласну» вбиральню.

Як розповів постраждалий, рейс, яким він летів, затримали в аеропорту на п’ять годин,  ще годину вони простояли на льотному полі.

- Була така турбулентність, що табличка «застебніть ремені» була включена не менше ніж 30 хвилин. Як тільки його вимкнули, візок бортпровідників заблокував прохід у наш туалет у задній частині літака, – заявив він.

Пасажир зробив висновок, що візок блокуватиме прохід ще довго, і вирішив скористатися туалетом у салоні бізнес-класу. 

У туалет він пройшов безперешкодно, а ось на виході його зустріла стюардеса.

 - Вона стала в проході так, що я не міг пройти повз, і на весь лайнер відчитала мене, що мені не дозволено користуватися цією вбиральнею. Потім вона просто виштовхала мене, застосувавши фізичне насильство!, – поскаржився турист.

Думки читачів з приводу цієї ситуації розділилися. Частина вважає, що бортпровідниця не мала права застосовувати рукоприкладство.

Інша частина вважає, що раз люди платять великі гроші за бізнес-клас та краще обслуговування, то той, хто не доплатив, просто обкрадає їх.

Джерело: DIP

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень