Чемпіонка Європи у Рівному зібрала «акул» на змагання (ФОТО)

У басейн на вулиці Чорновола

Сьогодні, 20 квітня, о 15:00, у спортивно-оздоровчому комплексі ім. Завадського МЕГУ, стартує турнір з плавання.

Триватиме турнір два дні - 20 та 21 квітня.

Рівне на відкритому кубку області з плавання «Ред Шарк» представлятиме більше 10 команд. Турнір проводять серед юнаків та дівчат 2008-2009 років народження. На запливи заявлені і молодші діти як з обласного, так і з районних центрів.

Окрім спортсменів з Рівненщини у турнірі братимуть участь плавці з інших областей України.

Про змагання розповідає організатор турніру, дворазова Чемпіонка Європи з плавання та учасниця Олімпійських ігор в Пекіні  Катерина Дікіджі:

Для когось це будуть перші старти. Для когось - вже другі змагання. Ми зацікавлені в тому, щоб діти знайомились одне з одним, переймали досвід в топових спортсменів. Будуть відомі українські плавці Михайло Романчук і Сергій Фролов.

Окрім того до нас приїдуть команди з інших областей.

 

У проведенні змагань нам допомагають наші друзі, обласне управління у справах молоді та спорту, а також відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Хочеться прикласти максимум зусиль для того, щоб діти мали бажання займатись спортом. Ми зробимо все можливе для того, щоб дитина розкрила свій потенціал саме на наших змаганнях. Хтозна, можливо, саме ці діти в майбутньому стануть Олімпійськими чемпіонами.

За словами Катерини Дікіджі, плавці сподіваються і на те, що

згодом у Рівному побудують 50-метровий басейн, який дозволить проводити міжнародні змагання.

До слова, професійні плавці вже просять громадську організацію «Ред Шарк» організувати в Рівному змагання для дорослих. Тож не виключено, що згодом у Рівному знову буде «велике плавання».

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень