Спортсменка з Рівненщини відмовилася тиснути руку першій ракетці росії (ВІДЕО)

«У гравців з України є багато причин не тиснути нам руки»

Уродженка Рівненщини, тенісистка Леся Цуренко відмовилася тиснути руку суперниці з росії. Їхній поєдинок відбувся у Мадриді 30 квітня.

Українка програла Дар'ї Касаткіній і після гри пройшла повз росіянку, відмовившись від рукостискання. Іспанське видання опублікувало реакцію спортсменки з ерефії.

Доля основної сітки на турнірі WTA 1000 у Мадриді звела Лесю Цуренко із представницею ворожої країни Дар'єю Касаткіною.

 

Однак Касаткіна виявилась однією з небагатьох представниць росії чи білорусі, яка називає війну війною, а не «бідою» чи «горем».

Касаткіна визнала, що через війну в українців є причини не контактувати з росіянами.

Зазначимо, що Леся Цуренко відома своєю принциповою позицією. У березні вона не вийшла на матч проти білоруської тенісистки. Причиною стала панічна атака після розмови з організатором змагань, який заперечував відповідальність російських та білоруських спортсменів за війну в Україні і висловив упевненість, що їх повернуть на Олімпіаду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень