Тенісистка з Рівненщини вийшла у чвертьфінал турніру WTA500

Один з найкращих результатів Лесі Цуренко за останні роки

Леся Цуренко
Леся Цуренко

Українська тенісистка Леся Цуренко в 1/8 фіналу здобула перемогу над представницею Польщі Магдою Лінетт. Цуренко (народилася на Рівненщині у смт Володимирець,, – авт.) досягла найкращого результату на турнірах WTA500 за останні три з половиною роки.

Цуренко проводила п'ятий матч на турнірі.

Українка пройшла кваліфікацію (дві перемоги), після чого виграла ще два матчі в основній сітці, причому у другому колі здолала для цього казахстанську тенісистку Єлєну Рибакіну - 21-у ракетку світу.

У 1/8 фіналу Цуренко грала проти польської тенісистки Магди Лінетт, з якою зустрічалася у листопаді 2021 року (поразка на турнірі ITF у польському Ополе). І цього разу змогла досягти переможного результату.

Перша партія для Цуренко могла закінчитися розгромною перемогою. Українка вела в рахунку 5:1, однак після цього програла чотири гейми поспіль. Хоча зрештою тріумфувала у першому сеті з рахунком 7:5.

 

У другому сеті ані Цуренко, ані Лінетт тривалий час не дозволяли одна одній робити брейки під час геймів на своїх подачах.

 

Однак у восьмому геймі польська тенісистка зробила вирішальний брейк на подачі Цуренко і перевела гру у третю партію, - пише Суспільне.

Це п'ята поспіль перемога Цуренко - вона виграла усі матчі на турнірі в Істборні.

Востаннє українській тенісистці це вдавалося ще у лютому 2018 року у Монтерреї (турнір, який закінчився її перемогою).

Цуренко уперше за три з половиною роки дійшла до чвертьфіналу турніру WTA500. У січні 2019-го вона дійшла до цієї стадії в австралійському Брісбені.

Статистика Цуренко на трав'яних турнірах у 2022 році: сім перемог і одна поразка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень