Спорткомплекс на Макарова у Рівному «росте на очах» (ФОТО)

Масштабне будівництво спорткомплексу на Макарова триває безупинно

​На понад 3 тисячах кв. м щодня працює близько півсотні робітників. 

Зараз тут вже завершують зводити стіни 1 поверху, влаштовують монолітне залізобетонне перекриття та зміцнюють конструкцію рамами і колонами. Окрім цього, на території спорткомплексу мурують сходи, які з’єднують цокольний та перший поверхи.

На будівельному майданчику працюють автомобільні крани, евакуатор, самоскиди, компресори, бетономіксери та бетононасоси. Після повного монтування стін будівельники будуть накривати стелю монолітними каркасами.

Нагадаємо, це один із 19 об’єктів, які фінансує Державний фонд регіонального розвитку. Нині триває будівництво першої черги – це спортзали для ігрових видів спорту з трибунами на 3 тисячі глядацьких місць та з можливістю проведення змагань міжнародного рівня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень