«Сподіваюся, вас вб'є ракета»: фанати росіянки проклинають Апанасенко після «Міс Всесвіту» (ФОТО)

Вони бажають смерті українці та її родині

«Міс Україна Всесвіт» Вікторія Апанасенко показала, що пишуть в соціальних мережах шанувальники росіянки Анни Ліннікової після того, як вона відмовилася стояти з нею поруч на конкурсі «Міс Всесвіт».

На своїй сторінці в Instagram вона показала скріншот, на якому видно, що росіяни буквально проклинають її.

— Мерзенні, сподіваюся, вас пере*бе ракета, хоча ви все звалили, ваш патріотизм тільки на словах і гидотах, – пишуть користувачі мережі.

Вікторія не стала мовчати. Вона опублікувала скрін цього повідомлення в інста-сторіз і додала, що фанати Ліннікової бажають смерті їй і її родині. Також, за її словами, вони знущаються з її зовнішності.

— Вони бажають, щоб ракета потрапила в мій будинок, створюють фейки з моїми невдалими фото і знущаються над моєю зовнішністю.

 

Ви можете сказати про мене все, але що ви скажете про війну?, - написала «Міс Україна Всесвіт» .

Протистояння росіянки та українки на «Міс Всесвіт»

На конкурсі росіянка Ліннікова підійшла до українки Апанасенко, проте та відмовилася стояти з нею поруч. Пізніше Ліннікова розповіла, що хотіла подружитися з моделлю з України, але отримала чітку відмову.

Варто відзначити, що Апанасенко не захотіла спілкуватися з росіянкою зі зрозумілих причин. Її країна напала на Україну. І поки росія бомбить українські міста і вбиває мирне населення, Ліннікова позує на сцені наймасштабнішого конкурсу краси в червоній сукні, яку в мережі охрестили «кров'ю українців».

До того ж директор «Міс Україна Всесвіт» Анна Філімонова неодноразово говорила, що Ліннікова негідно поводилася. За її словами, росіянка обзивала тих, хто не хотів стояти з нею поруч, «расистами».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень