«Міс Україна Всесвіт» відмовилась стояти біля росіянки на конкурсі: момент потрапив на відео

Це було дипломатично, але гарно

У мережі показали відео, зроблене напередодні півфіналу найпрестижнішого у світі конкурсу краси «Міс Всесвіт». Ролик був записаний під час підготовки дівчат до спільного фото. Учасниці вишикувалися в кілька рядів.

На відео видно, як росіянка Анна Ліннікова стала поруч з українкою Вікторією Апанасенко, але та дипломатично дистанціювалася, попросила «Міс Колумбію» помінятися місцями.

«Міс Всесвіт»: подробиці конкурсу

Фінал конкурсу краси відбудеться в суботу, 14 січня. За перемогу змагаються 85 конкурсанток.

Західні ЗМІ критикують участь Ліннікової в конкурсі краси. До слова, кровожерну війну в Україні вона ніяк не коментувала.

Наприклад, The Mirror пише:

Заява «Міс Росії», зроблена торік, в якій вона сказала, що цінує можливість «публічно говорити про нагальні проблеми та привертати увагу громадськості до значущих речей», не включає різанину українців російськими військами".

Зазначимо, 11 січня учасниці представили національні вбрання. Українка Вікторія Апанасенко з'явилася в костюмі «Воїна світла» з крилами та зброєю. Автором вбрання виступила художник по костюмах Леся Патока. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень