Найкрасивішу українку обрали без конкурсу: що про неї відомо (ФОТО)

Конкурс вирішили не проводити через війну

У 2022-му році Україна відмовилася від традиційного шоу «Міс Україна Всесвіт 2022», тому переможницю обрали заочно.

Через повномасштабну війну українки залишилися без традиційного конкурсу краси — «Міс Україна Всесвіт 2022». Організатори шоу відмовилися від класичного конкурсу, але брати участь у «Міс Всесвіт» Україна буде.

Титул передали дівчині, яка у 2021 році посіла друге місце — І Віцеміс, Вікторія Апанасенко.

Про це повідомили в оргкомітеті конкурсу «Міс Україна Всесвіт». Це рішення ухвалили після переговорів із партнерами з Miss Universe (Міс Всесвіт), отже, це рішення є цілком законним.

- У зв’язку з повномасштабною війною в Україні Оргкомітет Міс Україна Всесвіт відмовився від традиційного святкового шоу цього року. Порадившись із партнерами з Miss Universe, було прийнято рішення передати титул «Міс Україна Всесвіт» Вікторії Апанасенко, I Віцеміс Україна Всесвіт-2021 — йдеться у повідомленні.

Вікторія зізнається, що ця новина була для неї шоком - дівчина мріяла про це з дитинства.

Вона рада, що зможе представити свою країну на міжнародній арені.

- Я усвідомлюю відповідальність у такий важкий і жахливий час бути одним із амбасадорів України на міжнародній арені. Але я українка - ми сміливі, сильні і рішучі. Незважаючи ні на що, я вірю в те, що разом ми зможемо перемогти зло, що прийшло на наші землі, — відзначила модель.

 

Що відомо про Вікторію Апанасенко

Вікторія народилася у Чернігові. Вона закінчила факультет психології КНУ ім. Тараса Шевченка за спеціальністю «Соціальна робота».

За словами дівчини, у цю професію вона пішла, бо завжди хотіла допомагати вразливим верствам населення. Крім того, дівчина – професійна модель, що активно співпрацює з різними українськими брендами.

З початку повномасштабного вторгнення Вікторія активно займається волонтерством: дівчина допомагає одному зі столичних ресторанів готувати їжу для ЗСУ та людей похилого віку. Також вона адресно доставляє продукти, медикаменти та засоби гігієни.

Зараз на своїх сторінках дівчина публікує фото з різних фотосесій, присвячених різним соціальним проєктам та війні.

Також Вікторія періодично показує результати своєї волонтерської роботи.

Джерело: Telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень