«Сподіваюсь, до нього прийдуть». Українському співаку на росії погрожують розправою

Їм не сподобалося, що українець Макс Барських залишається зі своєю країною

Український артист Макс Барських, що з початку повномасштабної війни з росією переосмислив всю свою діяльність, підтримав Україну, почав співати українською. Також він вступив до лав ЗСУ і заборонив використання своєї музики в країні-агресорі.

Але на росії це не всім подобається, про що йому нагадали.

Нещодавно стало відомо, що пісні Макса знову доступні в росії. Сам співак сказав, що він тут ні до чого - музику просто вкрали і перезалили. Його команда працює над тим, щоб музики Барських на цьому ресурсі не було, а криваві рублі йому не потрібні.

- Я думаю, весь світ вже побачив, що росією править злочинність, безкарність, беззаконня, брехня, обман і пропаганда. Таким чином і мої пісні з'явилися на майданчиках цієї країни, - сказав раніше Барських.

На це відреагував російський телеведучий і актор Оскар Кучера. Зокрема, він побажав Максу гарної охорони на концертах, на яких будуть присутні росіяни.

- Чм* Барських, який кричить два місяці, що для росіян він співати не буде, і що ми всі тут в Росії кінчені, спершу відкрив доступ до своїх пісень для Росії, а тепер вже і не проти присутності росіян у нього на концертах. Сподіваюся, до нього прийдуть на концерт, і я бажаю йому гарної охорони, - написав Кучера у своєму телеграм-каналі.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень