Сподіваєтеся, що путін впав у кому? Є погана та хороша новини, – Борислав Береза 

Чому путін «живее всех живых»

Український політичний діяч та Борислав Береза висловився щодо погіршення стану здоров’я російського диктатора путіна.

У своєму Telegram він написав:

Для всіх, хто сподівається, що путін впав у кому, маю дві новини — хорошу і погану. Я почну з гарної. Сподіватися можна. Це не протизаконно. А погана новина полягає у тому, що путін не в комі. У маразмі та в гів#і, але не в комі. Але можете й надалі сподіватися.

 

P.S. Навіть смерть путіна не зупинить війну. Війну можуть зупинити лише ЗСУ, величезні втрати росіян та багато західної зброї. А ось через це путін може не тільки впасти в кому, а й здохнути. Я не проти.

Про стан володимира путіна висловився і радник голови Міністерства внутрішніх справ України Віктор Андрусів. На його думку, розповсюдження інформації про хвороби, операції та коми путіна працюють на користь кремля.

Кожного разу перед публічною появою путіна, з’являється інформація про його важкий стан. Саме перед відкриттям Петербурзького форуму, де 17 червня має бути присутній глава рф, поширилась інформація про те, що він начебто в комі.

 

Такі інформаційні операції кремля сіють недовіру до ЗМІ та всіх, хто поширює повідомлення. Адже після таких публічних заяв, вияляється, що путін «живее всех живых», як кажуть росіяни про своїх вождів. У такий спосіб росії вдається нівелювати вплив інформаційних ресурсів, – переконаний Віктор Андрусів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень