Наляканий, що путін усуне від влади: експерт розповів, чому Лукашенко може напасти на Україну

Білоруський узурпатор може дати наказ своїм військовим вдертися до України лише через власний страх втратити «трон»

Білоруський «лідер» наляканий, що російський президент-диктатор путін може усунути його від влади. Наразі узурпатор тримається за КДБ Білорусі. Нині ця структура відносно вільна від російського впливу.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов у ефірі національного телемарафону. За його словами, Лукашенка лякає лише усунення від влади, яку він має в країні вже майже 28 років. 

Це майже єдиний аргумент, який є на сьогодні у путіна, крім фізичної ліквідації. Тому Лукашенко шукає консенсус із суспільством, народним ополченням, мовляв, "якщо ви мене захистите, я гарантую, що ми не вступимо у війну з Україною, - наголосив експерт.

Жданов каже, що зараз всередині КДБ Білорусі навіть почалися чищення від проросійських офіцерів середньої та нижньої ланки. Їх звільняють під гаслом «дорогу молоді».

Насправді в оточенні Лукашенка мало лояльних до росії силовиків. Його КДБ більш незалежне, тому він за нього і тримається, - пояснив військовий експерт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень