Хто замінить путіна на престолі? Астролог оцінила шанси трьох його соратників

Чи стане комусь на це сили найближчим часом?..

Астропсихолог Валентина Віттрок проаналізувала шанси 3-х близьких соратників російського диктатора владіміра путіна прийти йому на зміну, очоливши рф. Йдеться про:

  • мера Москви Сергія Собяніна
  • заступника голови Радбезу рф Дмитра Медведєва
  • першого заступника керівника адміністрації путіна Сергія Кирієнка

За її словами, на долю трьох потенційних кандидатів вплине транзитний Марс. У серпні він на 8 місяців зайде у знак Близнюків.

Марс експерт називає планетою війни, тому протистояння з Україною створює проблеми у представників кремлівського режиму.

Сергій Собянін

Сергій Собянін
Сергій Собянін

На думку астролога, у мера Москви не вистачить потенціалу замінити путіна.

У гороскопі Собяніна, який з'явився на світ 21 червня 1958 року, дуже сильний Марс в знаку Овна, де він з'єднується з чорним Місяцем. У червні туди ж увійде транзитний Марс, що, мовляв, створить опозицію до його натального Юпітера, який є символом влади.

– У серпні в знак Близнюків, до якого відноситься Собянін, на 8 місяців увійде Марс, через що почнеться дуже нервовий і неспокійний період для його представників. А транзитний Юпітер - як нинішнього літа, так і наступного року – створить неприємний аспект до натального Юпітера Собяніна, - каже експертка.

За словами Віттрок, така конфігурація свідчить про те, що Собяніна найближчим часом чекають проблеми з авторитетом, на вирішення яких він кине свої сили. У разі їх ігнорування він може не тільки не замінити путіна, а й втратити нинішню посаду.

Дмитро Медведєв

Дмитро Медведєв
Дмитро Медведєв

Експерт пояснює, що в космограмі Медведєва транзитний Марс, який з серпня на 8 місяців застрягне у знаку Близнюків і буде створювати напружені аспекти до планет в Діві - Меркурію, Плутону та Урану.

Для Медведєва це означає напружений період, тож йому буде не до першого посту в росії.

Сергій Кирієнко

Сергій Кирієнко
Сергій Кирієнко

Віттрок каже, що Марс в його натальній карті знаходиться у знаку Близнюків, причому в т.зв. «Тау-квадраті» - напружених аспектах до Юпітера і Плутона.

Юпітер, уточнює вона, символізує владу.

– Транзит Марса по Близнюках створює ефект подвійного Марса, тобто, подвійне напруження, до того ж він буде вражати Юпітер Кирієнко.

 

Висновок з такого положення планет в космограмі Кирієнко може бути один: можливо, він і вирішить поборотися за владу, але навряд чи в цьому досягне успіху, - резюмувала астропсихолог.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень