Чи закінчаться у путіна гроші на війну з Україною? Невзоров реально оцінив ситуацію

За його словами, санкції ніколи не встигнуть за жодною війною

На фото: Олександр Невзоров, якому, до речі, так і не дали досі українського громадянства, хоча мало хто так шпетить зараз Пуціна та Московію як він

У президента рф путіна не може виникнути ситуація, коли у нього не буде грошей на війну з Україною. Про це заявив російський телеведучий Олександр Невзоров.

На його думку, якщо під впливом західних санкцій у росії закінчаться гроші на війну, то лідери країни «з ротів сиріт витягнуть соски, продадуть їх, але отримають свої гроші». Та разом з тим Невзоров вважає, що обмежувальні заходи діють довго й важко.

Я не дуже розраховую на санкції. Я розумію, що європейські санкції – це дуже потужна зброя. Але розумію, що ніколи жодні санкції не встигнуть за жодною війною… На них сподіваються люди, які мають європейськи вивірене романтичне ставлення. Вони уявляють: якщо в нього закінчаться гроші на війну, він її припинить. Та фіг!

 

Я бачив на власні очі, ходив своїми ногами по нескінченних складах залізного лайна, пофарбованого в зелені кольори. Дійсно, СРСР нічим не займався, окрім виробництва бомб і ракет. Цього багато, воно лайняне, летить не туди, найчастіше вибухає просто в руках, але їм начхати і на своїх солдатів теж.

 

Санкції – гарна штука. Але, мабуть, вони мають вирішити питання долі росії глобально. А за війною вони не встигають, – заявив ведучий.

На його думку, у глави рф «не може бути ситуації, коли раптом не буде грошей на війну».

«...У нього не буде грошей на все інше», – каже телеведучий.

Джерело: Гордон

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень