Співробітник СБУ розповів керівництву, що йому хочуть дати хабар бурштинокопачі (ВІДЕО)

Спецпризначенці затримали чималу здобич

У Рівному затримали організатора видобутку бурштину, який намагався дати хабар співробітнику СБУ. В управлінні служби безпеки Рівненщини кажуть, що ділок займався нелегальним бізнесом в одному з північних районів Рівненщини.

Про хабар керівник місцевого підрозділу спецслужби повідомив керівництво. Затримали хабародавця в одному з закладів Рівного, розповідає військовий прокурор Рівненського гарнізону Юрій Табак:

11-го лютого, під час надання чергової частини хабара  зазначеного громадянина затримали в одному з закладів Рівного. Де саме, повідомити не можу в інтересах слідства.

Усього співробітник служби безпеки отримав від затриманого 2000 доларів США. Зараз організатор бурштиновидобувного бізнесу затриманий.

В його помешканні на Рівненщині оперативники провели обшуки, в ході яких знайшли пістолет з рушницею та 15 тисяч доларів. Керівник СБУ в Рівненській області Василь Бедрій зауважив, що оточення бізнесмена вже відреагувало на затримання спільника, щоправда деталі не розповів

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень