«Я вбила чоловіка!»: на Рівненщині жінка невдало пожартувала з поліцією

Тепер нестиме адміністративну відповідальність

На спецлінію «102» в обідню пору надійшов виклик від 39-річної жительки Костопільського району, яка повідомила, що вбила свого чоловіка, знаряддя вбивства при ній і вона чекає на поліцейських.

Коли слідчо-оперативна група Костопільського відділу поліції прибула за адресою в село Підлужне, з'ясувалося, що заявниця, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, здійснила завідомо неправдивий виклик.

 

З її слів — просто так.

Матір, яка проживає разом із нею, розповіла поліцейським, що донька протягом останнього тижня систематично зловживала алкогольними напоями. Того дня вона розпивала спиртне зі своїм колишнім чоловіком та посварилася.

39-річну жінку перевірили на стан сп'яніння та склали протокол про адміністративне правопорушення. Відповідно до санкції статті їй загрожує штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Неправдиві виклики поліцейських забирають не лише час правоохоронців, а й позбавляють шансу на порятунок іншої людини, яка в цей час справді потребує допомоги.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: кримінал
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень