Рівненські поліцейські ліквідували групу наркозбувачів (ФОТО)

Збували наркотики у двох містах

Поліцейські управління протидії наркозлочинності спільно з управлінням карного розшуку ГУНП в Рівненській області викрили та задокументували незаконну діяльність злочинної групи, яка налагодила постачання сировини, виготовлення та збут наркотиків на території області.

 

40-річний житель села Варковичі Дубеноського району спільно зі своєю 39-річною співмешканкою за місцем проживання виготовляли ацетильований опій для власного вживання та незаконного збуту в Дубно та Рівному.

 

Обоє наркозалежних раніше судимі за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

 

Поліцейські встановили, що сировину для виготовлення ацетильованого опію, а саме макову соломку, постачала 35-річна дубенчанка, характерної етнічної ознаки.

Поліцейські управління протидії наркозлочинності провели ряд санкціонованих обшуків. У помешканні 40-річного організатора незаконного промислу та його 39-річної співмешканки, яка виконувала роль кур’єра, поліцейські виявили посуд, електроплитку для виготовлення опію, відходи від варіння макової соломки та поліетиленовий пакет сухої макової соломки вагою майже два кілограми.

Досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні триває. Поліцейські проводять заходи щодо встановлення додаткових фігурантів незаконного промислу.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень