Списували гроші на харчування і працівники — у тіні: деталі перевірки директорки Рівненського центру соціально-психологічної допомоги

Справою займаються поліцейські

Пресслужба Рівненської облради повідомила деталі службового розслідування щодо керівниці Рівненського обласного центру соціально-психологічної реабілітації Тетяни Токарчук. Це комунальний заклад облради, він розташований на вулиці Будівельників у Рівному.

Відомо, що один із працівників закладу повідомив факти зловживання посадою.

Про це ми писали тут:

Накерувала: поліцейські перевіряють діяльність директорки Рівненського центру соціально-психологічної допомоги

Зокрема, в центрі виділяли кошти на харчування внутрішньо переміщених осіб, однак насправді їжею нікого не забезпечували.

Ба більше, під час службового розслідування з’ясували, що у закладі є людина, яка за документами є працівником установи, але на робочому місці її ніхто ніколи не бачив, повідомили у пресслужбі Рівненської облради.

Тетяна Токарчук — фото Рівненської облради

Наразі справу вивчають поліцейські.

Зауважимо, розпорядження голови облради про передачу матеріалів службового розслідування правоохоронцям датоване ще 19 жовтням.

Однак поліція лише два дні тому скерувала лист до облради про реєстрацію матеріалів.

Радіо Трек готує запит, аби з'ясувати, коли ж справу таки зареєстрували у поліції, ймовірно, це сталося лише після звернення наших журналістів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень