Спільник луцького терориста був волонтером. Принаймні так вважає його мама

Перша інформація про напарника

Дмитро Михайленко, якого поліція називає "можливим спільником луцького терориста", раніше був волонтером в зоні АТО і вижив у аварії. Про це пише видання NewsRoom, посилаючись на телефонну розмову з мамою чоловіка.

Як розповіла Тетяна Миколаївна, її син завжди цікавився технікою і першу освіту отримував в НТУ "Харківський політехнічний інститут". Під час навчання він потрапив у ДТП, в результаті якої отримав травми печінки і ніг. Потерпілий переніс сім операцій, в тому числі заміну зв'язок коліна на штучні.

"Після того, що сталося, він став дуже запальним.

 

Хоча навчання не кинув, ходив на пари навіть на милицях. Десь п'ять років у нього була інвалідність, але її потрібно було весь час продовжувати і Діма не захотів. Говорив, що він не інвалід.

 

Потім вирішив знову вчитися і вступив в "Інжек", - розповідає жінка.

Крім цього, мама чоловіка розповіла, що у вільний час харків'янин займався колекціонуванням предметів часів Другої світової війни. Він часто їздив на барахолки, щоб знайти ордени та інші артефакти. Але зброї серед його експонатів жінка не бачила. У 2014 році чоловік дуже близько до серця сприйняв початок війни і вирішив попроситися на службу.

"Він пішов у військкомат.

Я йому ще говорила: "Куди тобі з твоїм здоров'ям, Діма? ".

 

Там йому пообіцяли, що викличуть, але ніхто так і не подзвонив.

 

Тоді він зайнявся волонтерством, разом з хлопцями купували ящиками сигарети, яйця, консерви і возили в Дебальцеве. Йому навіть грамоту за це дали", - говорить Тетяна Миколаївна.

Дмитро Михайленко. Фото: NewsRoom

Останнім часом, розповідає жінка, Дмитро став часто нервувати. Він був незадоволений ситуацією в країні і вважав, що нинішній президент веде її в неправильному напрямку.

Однак, стверджує мама, про те, що у нього можуть зберігатися гранати та інші боєприпаси, вона навіть не здогадувалася.

Як писав "Апостроф", спільник терориста, який захопив заручників в автобусі в Луцьку 21 липня, розповів, що готовий співпрацювати зі слідством. 

Під час обшуків у будинку спільника виявили цілий арсенал зброї.

Джерело - Апостроф

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень