«Він — любитель-собачник. З нами говорив матами», — дубенські сусіди про луцького терориста (ВІДЕО)

Нині біля будинку чергує поліція

З дружиною та сином Максим Кривош  жив в цьому будинку — звичайна багатоповерхівка в райцентрі Дубно на Рівненщині. Сьогодні під під’їздом чергують два автомобілі поліції. Вони охороняють дружину, яка нам двері так і не відчинила. Поліція тут з моменту захоплення Максимом людей. Рідні уже зв’язувалися з ним і просили відпустити заручників, але благання близьких людей його не розчулило.

Сусіди негативно характеризують Максима. Кажуть, він поводився зухвало і багатьом погрожував. На зауваження реагував агресивно.

Сусід Микола Онищук каже, що нікого не боїться, бо в тюрмі сидів.

Він казав: у тюрмі сидів, я не боюся. Отаке казав. Декому загнув, не одному. Аферист. Капець!!! Іду, кажу, заберіть собачок, бо кусають дітей. Я вас, каже, істреблю!!! Ну, такий… Розмови ніколи. Жінка в нього — безподобна, хлопчик — безподобний.

Про дружину відгукуються позитивно. Жінка працює в школі, викладає музику. Сину — 14. Завжди привітний і ні з ким не конфліктував. Батько ж навпаки мав репутацію дебошира.

Максим відзначився тим, що дуже любив тварин. Поряд з будинком у невеликому сараї тримав безпритульних собак, чим викликав невдоволення сусідів.

 

 

Автор - Володимир Миколайчук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень