Спідвеїст Левішин отримав два «подарунки» від міського голови Рівного (ФОТО)

Вперше за багато років гонку на Мототреці переносили двічі, але Кубки таки «розіграли»

Заплановану на 24 серпня гонку переносили двічі. Як каже керівник «Клубу вболівальників Рівненського спідвею» Сергій Головня, за сім років, відколи він організовує змагання, подвійне перенесення сталось вперше.

У День Незалежності змагання не змогли провести через поганий стан доріжки, бо зранку була злива.

 

 

Вдруге перенесли гонку через погіршення погоди.

 

Гарева доріжка – через дощі – «пішла під воду», тож організатори задля безпеки спідвеїстів відмовились від ідеї проводити змагання 25 серпня.

А от у четвер, 26 серпня, гонка таки відбулась. Попри те, що це будень, фани спідвею знайшли можливість, хоч і з запізненням, але долучитись до перегляду гонок.

 - На жаль, чемпіон Європи 2017-го року, латвієць Анджей Лєбєдєв, не дочекався змагань і поїхав додому. Через сімейні обставини.

 

Натомість на гонку встиг приїхати дует польських гонщиків Даніель Єлєнєвскі та Оскар Бобер.

 

До участі у гонці долучилися Станіслав Мельничук (Україна) та Олексій Пілац (Латвія). Рівняни чекали на Павла Мєсьонца (Польща), Марка Левішина та Віталія Лисака (Україна), - повідомив перед змаганнями організатор змагань Сергій Головня.

Цікаво, що між заїздами дорослих гонщиків, своїми силами мірялись юнаки. В результаті трьох заїздів, у змаганнях з об'ємом двигуна 125 кубічних сантиметрів, виборов латвієць Дамір Філімонов. Він приїхав до Рівного з батьками. Його мама – Ольга – жартувала у закритому парку:

«Давайте нам кубок і ми поїхали».

Жінка вірила у перемогу свого сина, і Дамір показав найкращий результат. Другим серед юнаків став рівнянин Макар Левішин. Третім - Василь Зламан, теж рівнянин.

Кубок до 30-річчя Дня Незалежності  України виборов поляк - Даніель Єленевський. Друге місце, за підсумком набраних очок, посів поляк Павел Мєсьонц. Третім був Марко Левішин.

До речі, Марко Левішин у день змагань отримав звання Майстра спорту міжнародного класу.

Посвідку перед змаганнями вручав міський голова.

 

 

А вже після фіналу Марко Левішин з рук Олександра Третяка отримав і кубок міського голови.

Нагадаємо, першим в історії переможцем змагань до Дня Незалежності України, у 1992 році, став Володимир Трофімов.

Фото - Анатолія Похилюка 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень