Вперше за 30 років Незалежності у Рівному відбудеться EUROPEAN 125 сс

Фінал Чемпіонату Європи серед юнаків зі спідвею

Фото ілюстративне з мережі
Фото ілюстративне з мережі

Вперше в історії Незалежної України у Рівному відбудеться Фінал Чемпіонату Європи серед юнаків - EUROPEAN 125 сс YOUTH TRACK RACING CUP FINAL. 24 гонщики з 10 країн Європи змагатимуться за золоті нагороди.

 - Серед них й українці - 2-разовий фіналіст першості 2019 та 2020 років Роман Капустін, спортсмен, який подає великі надії - Михайло Тимощук, талановитий та завжди націлений на перемогу Василь Зламан, а також зовсім юний гонщик, молодший брат лідера Рівненського спідвею останніх років Марка Левішина Макар Левішин.

 

У разі відсутності когось із представників Європи в основу можуть потрапити й гонщики резерву, з прізвищами яких наразі визначаються.

 

Згідно з регламентом Фіналу офіційне тренування відбудеться 6 серпня о 16-ій, - повідомив директор «Клубу вболівальників Рівненського спідвею» Сергій Головня.

Змагання відбудуться на Рівненському «Мототреці» 7 серпня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень