Перша перемога «наздогнала» Левішина на NICE CUP. До рівнянина приглядаються імениті тренери

Поляки заберуть Левішина?

Марко Левішин на черговому етапі Nice Cup у польському Кросно.
Марко Левішин на черговому етапі Nice Cup у польському Кросно.

Вихованець «Рівненського міського спортивно-технічного клубу» Марко Левішин напередодні стартуватиме у 3-му раунді турніру NICE CUP у польському місті Кросно. До участі у змаганнях допустили одразу 24 спортсмени, які розділені на дві півфінальні групи. По двоє кращих з кожної із підгруп розігрували між собою призи. У попередньому раунді змагань 20-річний рівнянин посів високе 7-ме місце. А учора, на перших змаганнях у черговому 10-денному турне, Марко Левішин – виграв.

 - Марко здобув першу важливу перемогу у новому спортивному сезоні, що відіграє важливу психологічну роль у майбутніх виступах.

 

Випробував новий для себе трек та доріжку. До рівнянина приглядаються тренери клубу ГКМ Грудзьондз та особисто один з лідерів польського спідвею початку 2000-х Роберт Кошчєха.

 

Наступна гонка Марка 12 червня у Даугавпілсі. Деталі – згодом, - повідомив директор «Клубу вболівальників Рівненського спідвею»  Сергій Головня.

Нагадуємо, що 26 червня о 16-й у Рівному стартуватиме півфінал чемпіонату Європи серед пар. Змагання найвищого рівня мототрек прийматиме вперше за півтора року.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень