СПІДВЕЙ: у Рівному відбувся півфінал чемпіонату Європи серед юніорів

Вперше за останні 6 років у Рівному відбулися європейські спідвейні змагання - півфінал чемпіонату Європи серед юніорів до 21-го року.

Участь у гонці взяли представники 7-ми країн. У заявці від України – 4 гонщики: рівнянин Марко Левішин і червоноградець Дмитро Мостовик, а також Віталій Коваль та Андрій Розалюк.

За підсумками рівненського півфіналу чемпіонату Європи, найкраще виступили поляк Ігор Копєц-Собчинські, чех Ян Квех і ще один представник Польщі - Віктор Лампард.

Зауважимо, що путівки до фіналу здобувають 5 кращих гонщиків за підсумком 20-ти заїздів.

Таким чином, окрім Собчинські, Квеха та Лампарда, у фінал виходять поляк Патрік Войдило та Олег Міхайловс із Латвії, які посіли 4-те та 5-те місця. Резервним гонщиком буде словенець Нік Скорья, який фінішував 6-им.

Кращим з українців став Марко Левішин - 9-те місце.

Наступні півфінали чемпіонату Європи серед юніорів пройдуть у чеському Пльзені (23 червня), та в норвезькому Осло (28 липня), де за вихід у фінал будуть змагатися виключно спортсмени зі скандинавських країн.

Вирішальна битва за звання найсильнішого юніора Європи запланована на 15 вересня на треці німецького міста Штральзунд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень