У Рівному готують стадіон до «плоха драга»

Стадіон технічних видів спорту

Спідвейний сезон в області розпочнеться міжнародною гонкою вже 1 травня.

У змаганнях візьмуть участь спортсмени з Польщі, Латвії, Фінляндії та України. 

Гонка проходитиме за сіткою для 12 спортсменів, які будуть розігрувати між собою залікові пункти та Кубок відкриття сезону. А кращий гонщик отримає спеціальний приз від голови Рівненської ОДА.

Закріпити за нашим містом звання української столиці спідвею – для нас принципова справа. Історія цього виду спорту у Рівному переживала злети і забуття, але з 2014 року ми почали відроджувати цю традицію. Я брав безпосередню участь у створенні комунального закладу «Рівненський міський спортивно-технічний клуб», розробці програм мотоциклетного спорту. І зараз вболівальники спідвею можуть розраховувати на мою допомогу. Загалом, на підтримку спідвею управління молоді і спорту Рівненської ОДА торік виділило більше 600 тисяч гривень, а з початку 2018 року вже спрямували близько 300 тисяч гривень. Відносно розвитку цього спорту є повна синергія обласної і міської влади, - відмітив Олексій Муляренко.

Стадіон «Мототрек» напередодні початку сезону привели до ладу.

Як повідомив керівник «Клубу вболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня, турнір будуть відкривати почесні гості. Планується виїзд мотобайків, спеціальних байків, відкритих автомобілів.

Початок програми у вівторок, 1 травня, о 16.00.

До слова, вболівальники спідвею знають, що спідвей у Чехії називають «плоха драга».

За матеріалами прес-служби РОДА.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень