Хто відкриє спідвейний сезон у Рівному

Сьогодні на рівненському Мототреці відбудуться змагання на «Приз відкриття сезону». Гонка розпочнеться о 16:00.

Участь у турнірі підтвердили німці Ронні Вайс та Річард Гейєр, фін Ніклас Сайріо, представники Польщі Марсель Кайзер та Себастьян Уламек. Приїзд раніше анонсованих спортсменів з Латвії, Євгенія Костигова та Давіса Курміса, став неможливим через перенесення півфінальних змагань чемпіонату Європи у Балаково (гонку перенесли на 1 день через несприятливі погодні умови). Замінять цих гонщиків аргентинець Факундо Албін, який намагається зробити кар'єру в Європі, та представник 1-ї Ліги Павел Месьонц із Польщі.

Серед українців свою участь підтвердили рівняни Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Марко Левішин та Максим Росощук, а також червоноградець Дмитро Мостовик. На резерві свого шансу очікуватимуть Андрій Розалюк та Назар Ткачук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: Спідвей
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень