Спідвей у м.Рівне процвітає: Головня обіцяє ще більше крутих гонок у 2020

Навіть дату півфіналу особистого чемпіонату Європи серед дорослих SEC – назвали

Під час проведення заключного етапу Кубку МАСЕС у Пардубіце відбулася зустріч із представниками автомотофедерації Чеської республіки. Про це повідомляє очільник Клубу вболівальників Рівнонського спідвею Сергій Головня.

- Із розмови стало відомо, що попередньо в наступному сезоні у Рівному заплановано проведення півфіналу особистого чемпіонату Європи серед дорослих SEC. Попередня дата змагань 17 травня. Маємо надію, що це буде справжнє свято спідвею для вболівальників та піднесення престижу міста Рівне на мапі Європи. З датами інших офіційних європейських змагань у Рівному ще визначаються... Подейкують, що загалом у 2020-му році буде аж 8 міжнародних турнірів, — повідомив очільник Клубу вболівальників Рівненського спідвею Сергій Головня.

Нагадаємо, у заключному етапі Міжнародної Ліги Спідвею «SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP», рівняни здобули бронзу. Команда у складі Станіслава Мельничука, Віталія Лисака, Марка Левішина та Назара Федорчука, не дивлячись на супутні проблеми, показали бійцівський характер посіла третя місце на заключних змаганнях сезону. А вже у середу, 23 жовтня, один з найкращих рівненських гонщиків Станіслав Мельничук взяв у часть у Відкритому чемпіонаті Угорщини та закінчив змагання в шпиталі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень