Спалювання сухої трави шкодить здоров'ю, – рятувальники

Рятувальники попереджають мешканців Рівненщини про заборону спалювання сухої трави

Займання сухої трави та поширення вогню на великі площі створює суттєву загрозу для розташованих поруч будинків, лісових масивів та населених пунктів. 

У цьому переконані працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Варто відзначити, що під час виїзду на гасіння сухої трави численних матеріальних втрат зазнає пожежно-рятувальна служба. Адже кожен виїзд за сигналом «тривога» - це чималі затрати людських ресурсів, а також колосальні витрати пального. Також не всі знають, якої шкоди завдає здоров’ю людини та довкіллю таке невинне багаття. Надмірна кількість продуктів горіння, що виділяється в повітря при спалюванні сухої трави, призводить до загострення хронічних та серцево-судинних хвороб, підвищення тиску і поганого самопочуття»,- зазначено у повідомленні рятувальників.

Тому працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертаються до усіх громадян Рівненщини із проханням не спалювати сухої трави та не провокувати виникнення пожеж, котрі завдають чимало збитків господарству краю. Адже такі дії несуть загрозу навколишньому середовищу та становлять небезпеку для життя людей.    

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень