Спалах COVID-19 стався через початок навчального сезону, - Хомко

Цифри чітко корелюються

Школи Рівного з понеділка йдуть на канікули. Попередньо вони триватимуть до 1 листопада. 

Чи повертатимуть після канікул дистанційне навчання – невідомо. Подальший навчальний процес залежатиме від епідемічної ситуації, говорить міський голова Рівного Володимир Хомко.

За його словами, нова хвиля епідемії чітко пов’язана з початком навчального року:

Останній цей спалах захворювання чітко корелюється з початком навчального сезону. Всі критикують, але є цифри, які надзвичайно переконливі. Три таких було спалахи: коли послабили карантин, другий – коли запустили ринки, третій – коли пішли діти в школи. Чітко пов’язано по часу.

Нагадаємо, що у зв’язку з різким зростанням кількості хворих на COVID-19 Міносвіти рекомендувало школам піти на осінні канікули з 15 жовтня.

Дослухалися до рекомендацій 8 шкіл з Рівненщини. Це два заклади з Березнівського та Дубенського району, а також по одній школі у Гощанському, Острозькому, Рівненському районі та у Смизькій ОТГ.

11 освітніх закладів перейшли на дистанційне навчання. Серед них - 4 заклади Гощанського району та 3 з Острожчини, а також по одній школі у Дубенському, Костопільському, Рокитнівському районах та в Млинівській ОТГ.

Водночас 69 шкіл області прийняли рішення про початок осінніх канікул з понеділка, 19 жовтня. Йдеться про 35 шкіл з Рівного, 8 – Вараша, 4 – Малолюбашанської ОТГ та 22 – Костопільського району.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень