Соціологи назвали лідерів на посаду міського голови Рівного (ОПИТУВАННЯ)

Рейтинг очолюють чоловіки

Фото ілюстративне

Найбільшу підтримку у виборах на посаду міського голови Рівного отримали б депутат Рівнеради, ексголова Рівненської ОДА Олексій Муляренко та керівник ГО «Рівне Разом» Віктор Шакирзян, якби голосування відбувалося у найближчу неділю.

За ними у рейтингу йдуть Олег Осуховський та Святослав Євтушенко.

Про це свідчать результати опитування компанії «RTS» («Роботизовані телесистеми»), які були вчора, 9 вересня презентували в ІА «Інтерфакс-Україна».

За Віктора Шакирзяна готові проголосувати 11% тих, хто готовий взяти участь у виборах і визначився зі своїм кандидатом. Далі йде – Олексій Муляренко (8,2%), а на третьому місці – екснардеп, львів’янин Олег Осуховський (6,7%).

Далі вподобання рівнян розподілилися так: депутат Рівнеради Святослав Євтушенко (4,9%), екснардеп двох скликань, кандидат від партії олігарха Ігора Коломойського «За майбутнє» Юрій Вознюк (4,7%), чинний голова Рівненської ОДА Віталій Коваль (3,7%).

Усі інші кандидати мають менш як 3% підтримки виборців.

Соціологічна компанія «RTS» («Роботизовані телесистеми») провела дослідження громадської думки з 5 по 6 вересня методом телефонних інтерв'ю, на основі бази верифікованих мобільних телефонних номерів.

Для отримання репрезентативної вибірки було опитано 1500 мешканців міста Рівне у віці від 18 років. Вибірка репрезентативна за віком та статтю.  Статистична похибка: +/- 2,8%.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень