Соціальна сфера vs. Житловий фонд. Хто на Рівненщині готовий до зими

Як триває підготовка до опалювального сезону

Соціальна сфера до зими готова, констатують у Рівненський ОДА. 605 шкіл, 355 дитсадків та понад сотня лікарень — готові до опалювального сезону. А ось робота з підготовки житлового фонду до зими ще триває.

За місяць до офіційного початку опалювального сезону голові Рівненської ОДА Віталію Ковалю доповіли, що критичних загроз немає.

Тепловики підготували до зими усі котельні. На фінішній прямій роботи у водопровідно-каналізаційному господарстві. На 80% готові енергетики.

Особливу увагу голова ОДА під час наради звернув на утримання доріг взимку.

В першу чергу місцева влада та профільний департамент повинні будуть контролювати підрядників, з якими уклали договори, щоб останні якісно виконували свої зобов'язання, — наголосив Віталій Коваль.

Також голова ОДА доручив департаменту ЖКГ та місцевій владі тримати на контролі питання готовності до опалювального сезону як пріоритетне.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень