«Соплячка невихована»: дівчину зі скакалкою з Франківська засудив рідний навчальний заклад

Тепер Ліза просить приховувати її обличчя на фото

Скріншот з відео Лізи

В мережі продовжують обговорювати скандал, що виник в Івано-Франківську.

Тут сусідка похилого віку накинулася на 19-річну дівчину, бо та стрибала у дворі на скакалці і заважала пані. Старшу жінку не обходило, що дівчина мешкає у тій самій багатоповерхівці і почала стрибати раніше, ніж бабуся прийшла на лавку і нібито заважала їй.

Жінка обізвала дівчину соплячкою невихованою та малим гі*ном.

Як все було - ви можете побачити на відео, яке дівчина спочатку виклала, а потім видалила:

Після того як відео з образами розлетілося у соцмережах, у навчальному закладі, де вчиться дівчина, наказали видалити відео. На жаль, викладачі також засудили дівчину і стали на бік бабусі. Про це повідомила журналістка Анна Рибалко, яка хотіла взяти інтерв’ю у дівчини

Дівчинку зі скакалкою з Франківська, чиє відео стало вірусним, розкритикували у рідному навчальному закладі. Ба більше, їй наказали видалити відео зі свого тіктоку та інстаграму. А ще попросити зробити це всіх, хто перепостив,
– сказала журналістка Анна Рибалко.

Вона додала, що дівчину звати Ліза. В її профілі на фейсбуці написано, що вона мешкала у Краматорську та Харкові. Тож, цілком можливо, що вона є переселенкою зі Сходу.

Проте назва закладу залишається невідомою.

Питання з назвою закладу ще не вирішене. Не пишіть мені в приват - я незнаю, що це за універ. Ліза не розголошує. І навіть просить блюрити її обличчя, - написала Анна Рибалко.

Франківська молодь стала на захист Лізи та прийшла на майданчик біля будинку дівчини зі скакалками. Участь у флешмобі взяли приблизно 10 людей. Всі перехожі, які це бачили, зупинялися та посміхалися. Флешмоб побачила і сама Ліза. Вона вийшла до своїх шанувальників і подякувала за підтримку та мало не розплакалася.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень